Hemnes Jazzklubb

Where:
Torggata 1
8641
HEMNESBERGET
Norway
Description: 

Hva er Hemnes Jazzforum: 

Hemnes Jazzforum er en frivillig organsiasjon som har to hovedoppgaver: Avvikle festivalen hemnesjazz andre helg i august, samt drive klubbkvelder med konserter (fortrinnsvis jazz og blues) høst vinter og vår i Hemnes kommune. Hemnes Jazzforum drives av et styre bestående av ildsjeler med ulike ansvarsområder. Full oversikt over styret med kontaktinformasjon også til hver enkelt styremedlem finnes på kontaktsiden her på Hemnes Jazzforums hjemmeside. 

Hva er hemnesjazz: 

Hemnesjazz er en jazz & bluesfestival som har vært arrangert på Hemnesberget siden 1995. Hemnesberget ligger 12 km vest for E6 i Hemnes kommune i Nordland. 

Overnatting / Camping under festivalen: 

Det er et nyopparbeided og lekkert campingområde for bobil/campingvogn samt telt og båt ved båtstua sentralt på Hemnesberget. Vi oppfordrer de som ønsker båtplass og campingplass ved havna å ta kontakt med havnesjefen, Rolf Arne Brennberg. Han kan nås på tlf 911 64 189. Foruten Campen nede ved havna fins det muligheter for både telt og bobiler ved Hemnes Sentralskole, bare 300 meter unna sentrum Her sørger arrangøren for tilgang til toalett og dusj i garderobeanlegget til "allaktivitetshuset". 

Kommunikasjon: 

Man kan ta tog til Bjerka, 17 km fra Hemnesberget og sykle, busse, haike eller gå derfra. Nærmeste flyplasser er Mosjøen og Mo i Rana, begge ca 1 times kjøring unna. Hemnesberget er også et setralt sted på Helgeland hvis man vurderer å benytte båt som fremkomstmiddel.